Fiecare abonament include membri ai echipei și clienți nelimitați. Invitațiile pleacă prin e-mail, funcționează o singură dată și expiră după 7 zile.
Cele patru roluri
- Administrator: echipa agenției. Gestionează clienții, site-urile, echipa, webhookurile și facturarea.
- Membru: echipa agenției. Vede toți clienții și toate site-urile, răspunde, atribuie și schimbă stările.
- Administrator client: o persoană a unui client. Comentează pe site-urile acelui client și își invită colegii.
- Membru client: o persoană a unui client. Comentează pe site-urile acelui client.
Clienții văd doar propriile site-uri. Nu văd niciodată notele interne.
Invitați-vă echipa
Doar administratorii pot face asta.
- În bara laterală, deschideți Echipă.
- În partea de jos a cardului Membrii agenției, scrieți adresa la Email.
- Alegeți Rol: Administrator sau Membru.
- Alegeți Limba e-mailului pentru invitație.
- Apăsați Trimiteți invitația.
Pentru a schimba un rol, alegeți altul lângă persoană și apăsați Salvați. Pentru a scoate pe cineva din echipă, apăsați Eliminați din echipă. Comentariile persoanei rămân.
Invitați un client
- În bara laterală, deschideți Clienți, apoi clientul.
- În cardul Membri, scrieți adresa la Email.
- Alegeți Rol: Administrator client sau Membru client.
- Verificați Limba e-mailului și apăsați Trimiteți invitația.
Persoana primește un e-mail cu un buton pentru a se alătura și un link către fiecare site al clientului. Se conectează cu adresa de e-mail; nu există parolă.
Pentru ca toate invitațiile unui client să plece în aceeași limbă, un administrator poate alege Limba clientului în partea de sus a paginii clientului și apăsa Salvați limba.
Administratorii client își invită colegii
Un administrator client are pagina Persoane în bara laterală. Are același card Membri, deci poate invita și elimina persoane din propria companie fără să vă ceară acest lucru.
Retrimiteți, anulați sau eliminați
Invitațiile încă nefolosite apar la Invitații în așteptare, cu data de expirare.
- Retrimiteți trimite din nou e-mailul.
- Anulați anulează invitația.
- Eliminați, lângă un membru, îi ia accesul la acest client. Comentariile lui rămân și îl puteți invita din nou mai târziu.
Cine face parte din două sau mai multe spații de lucru alege spațiul din meniul din partea de sus a barei laterale. Meniul apare doar în acest caz.